За сайта

www.Spartak-Pleven.com e порталът на всеки един "Спартаклия" .Целта на сайта е да се превърне, дори с цената на невъзможното, в най-голямото интернет средище на синьо-белия фен.В него ще се стараем да поднесем на посетителя най-пълната информация по удобен за него начин.Само тук ще можете да намерите пълна и точна информация за плевенския клуб, статистики,класиране,новини, снимки и други материали.
Появата на този портал е не само плод на вечната любов към този клуб, но и на тенденциозното антипровинциално поведение накарало клуб като плевенския Спартак да тъне в забрава.Ние ще защитаваме докрай името на синьо-бялата публика и общественост, както и самият футболен клуб и хората, които седят зад него, както и тези, които защитават синята фланелка на терена. Винаги ще бъдем против тези, които желаят отбора да затъва.Винаги ще бъдем против тези, които му желаят лошото.Винаги ще бъдем против тези, които работят срещу отбора и с действията си, или по-скоро бездействието си, водят СПАРТАК към упадък.
Нека възродим старата слава на Спартак! Нека заедно се преборим с безхаберието и преродим отбора на Плевен. Сайтът ще се развива непрекъснато, с всеки изминат ден, и ще бъде добавяна постоянно нова информация. Страницата се поддържа изцяло от фенски и доброволни начала и тя не е обвързана по никакъв начин с клуба, ръководството или други организации.


© Copyright spartak-pleven.com
Най-добре се вижда при резолюция 1024х768 и IE 6