Преди "Спартак" /Плевен/ - "Пирин" /Гоце Делчев/

Ден и начало: Утре от 15:30 часа Стадион: “Плевен” Съдии: /главен/ и /помощници/; /четвърти/. Контузен: Нино Симеонов /Спартак/. След двете победи над "Велбъжд" и "Рилски спортист" настроението в лагера на "Спартак" е приповдигнато. Главозамайване и розови блянове обаче са чужди на момчетата и това е заслуга на старши треньора Вачко Маринов. Другата добра новина за наставника е, че той вече може да разчита на всички свои възпитаници с изключение на защитника Нино Симеонов. Доскоро контузените Цветомир Панов, Станислав Иванов, Преслав Йорданов и Драгомир Иванов вече тренират на пълни обороти и ако треньорът им гласува доверие в утрешния мач срещу "Пирин" /Гоце Делчев/, са готови да излязат на терена. В сряда Маринов проведе необичайни занимания.

Първо два часа тренираше вратарите Станислав Антонов и Николай Христов, а след това всички момчета се включиха в учебна игра. Всички в клуба гледат с необходимата сериозност на предстоящия двубой. Това се подразбира от думите на наставника:

“Предстои ни много важен мач, в който нямаме друга алтернатива, освен да преследваме пълен успех. Допълнително всички сме амбицирани с победа да затворим устата на един “специалист”, който взе сериозно медийно участие и плю по "Спартак" през изминалите дни. Имаме сили и потенциал да спечелим. Разбира се, не очаквам лесен мач, защото срещу нас излиза отбор от опитни футболисти. Но аз си гледам "Спартак" и съм доволен, че вече разполагам с пълен състав и ще имам възможност за по-голям избор на играчи”, заяви старши треньорът Вачко Маринов. в-к "Посоки"


© Copyright spartak-pleven.com
Най-добре се вижда при резолюция 1024х768 и IE 6