Спартак посреща Велбъжд(кн) в неделя

Ден и начало: Неделя от 15:30 часа Стадион: “Плевен” Съдии: Владимир Овчаров /главен/; Илко Топалов и Антон Тончев /помощници/; Михаил Йорданов /четвърти/. В лагера на Спартак от началото на седмицата кипи трескава подготовка за старта на пролетния полусезон. Незавидното класиране на тима задължава всички в него да мислят и работят с мисълта за победа срещу кюстендилци. Именно това поддържа и напрежението в клуба.

“Нямаме друга алтернатива освен победа. Този изход се отнася не само за двубоя с Велбъжд, а и за всички през пролетния полусезон, ако искаме да се измъкнем от мястото, което заемаме в момента. Познавам съперника добре, но ние трябва да покажем, че сме по-добри, и това ще ни донесе трите точки”, категоричен е старши треньорът на Спартак Вачко Маринов. Наред със стресовата ситуация преди срещата той ще трябва да се справя и с друго препятствие, каквото са контузиите на няколко от футболистите.

Със сигурност мача с Велбъжд пропускат юношеският национал Цветомир Панов, Станислав Иванов, Нино Симеонов. Наско Атанасов вече тренира, но е изостанал с подготовката и ще е зрител. В подобна ситуация са Преслав Йорданов и Мариян Маринов, който направи две тренировки след комоцио. В игра се връща защитникът Петър Василев. На сутрешната тренировка в сряда футболистите почетоха паметта на загиналите при пожара във влака София – Кардам с едноминутно мълчание.


© Copyright spartak-pleven.com
Най-добре се вижда при резолюция 1024х768 и IE 6