Освободиха Анатоли Кирилов от “Локомотив” - Мездра

Треньорът на “Локомотив” - Мездра и бивш наставник на плевенския “Спартак” Анатоли Кирилов е бил освободен, съобщава официалният сайт на клуба. Обяснението е “семейни причини, които налагат спешно да се прибере в Плевен”. Според неофициална информация обаче, неговото уволнение е продиктувано от нежеланието на Кирилов вече да е подставено лице в треньорския щаб, както и несъгласие със зимната селекция и плана за подготовка на „железничарите”. „Искам да благодаря на кмета на общината, на спонсора и на феновете на отбора за доверието и подкрепата, които ми оказваха по време на престоя ми в Мездра”, заяви Кирилов. От клубното ръководство също му благодарят за работата, се казва в материала на сайта.

Анатоли Кирилов ще разтрогне своя контракт с клуба по взаимна договореност на предстоящия извънреден арбитраж в БФС. Новият наставник ще бъде определен до няколко дни.

“Семейните причини”, които налагат Анатоли Кирилов да се прибере в Плевен, създадоха някои слухове в града, в които отново се заговори, че наставникът има вероятност да поеме отново “Спартак” и да замени Вачко Маринов. Дали това ще стане, времето ще покаже.


© Copyright spartak-pleven.com
Най-добре се вижда при резолюция 1024х768 и IE 6